A villanyszerelő telefonszáma

Mosógép és mosogatógép elektromos bekötése

Mosógép és mosogatógép elektromos bekötése
Új mosógép és mosogatógép vásárlása után felmerül a kérdés, hogy alkalmas lesz-e a meglévő elektromos hálózat az új berendezés fogadására. A leggyakoribb probléma – főleg mosogatógépnél a konyhába – hogy egyáltalán nincs konnektor a beépítés helyén. Ilyenkor soha nem szabad hosszabbítókkal megoldani az elektromos áram szükségletet. Egyrészt a berendezés fűtőszála igen nagy terhelést vesz fel, másrészt a mosogató és a mosogató szifon környéke folyamatos vízfröccsenésnek van kitéve.

Villanyszerelő Budapesten és Pest megyében

A mosógép elektromos bekötésére általában már található konnektor a fürdőszobában, de gyakran tapasztaljuk, hogy nem megfelelő helyen van. Sokszor túlságosan lent helyezkedik el,  így ez is ki van téve a fröccsenő víznek. A másik gond itt a földeletlen konnektor lehet, ami életveszélyes. Ezért feltétlen ellenőriztesse a védőföldelés meglétét.

A villanyszerelő jó tanácsa: minden vizes helyiségben kötelező a védőföldelés beépítése és erősen javasolt a fi relé beépítése, ami a testzárlattól és legkisebb áramütéstől is képes megvédeni. A mosogatógép és mosógép szakszerű beüzemelését bízza vízvezeték és villanyszerelő szakemberre. Vízvezeték szerelő szakember segítségére itt számíthat: Vízvezeték szerelő Budapest

A villanyszerelő telefonszáma