Szerelvénydobozok

Szerelvénydobozok
Amikor sor kerül rá, bizony felmerül a kérdés, hogy milyen szerelvénydobozt válasszunk. Sokaknál az ár a döntő, mások elfogadják azt a típust, amit az üzletben az eladó ajánl, de vannak, akik precízebben utánanéznek, melyikkel járnának minden szempontból a legjobban.

Villanyszerelés olcsón, gyorsan  Budapesten

A lakás, ház méretétől függően 50-100 db szerelvénydoboz beépítésére is szükség lehet, ilyen mennyiségnél pedig már a darabonkénti ár is fontos szempont, ugyanakkor nem kizárólag ezt kell figyelembe vennünk választásnál. Létezik a szerelvénydobozoknak perforált és perforáció nélküli változata. Ez utóbbiaknak egyetlen előnye, hogy olcsóbbak, ennek megfelelően azonban a minőségük is nagyon gyenge, sokszor már a beépítés előtt eldeformálódnak. A perforált dobozok megbízhatóbbak, a keretnél is rögzíthetjük bennük a szerelvényeket és sorolhatók is.

Szerelvény doboz
Szerelvény doboz

A szerelvénydobozok méretüket és formájukat tekintve is különbözőek lehetnek, praktikus szempontok alapján a kerek dobozokkal jobban járunk. A dobozok alapanyagára is érdemes figyelmet fordítani, egyes intézmények – pl. óvodák, iskolák – esetében ma már előírás a halogénmentes anyagok alkalmazása, melyek tűz esetén nem okozhatnak fulladást. Kérje villanyszerelő szakember tanácsát a kiválasztásnál.

Megszakító doboz
Megszakító doboz

Villanyszerelő Budapesten és Pest megyében